AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dinleyen Alaca Kadın Kolları, daha sonra Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile kısa bir görüşme yaparak istişarelerde bulundular.

Alaca Kadın Kolları heyetini Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmelerini sağlayan Uslu, Gazi Meclis’i gezdirerek 15 Temmuz gecesi yaşananlar ve TBMM Genel Kurulunun işleyişi hakkında da bilgiler verdi.

Uslu, “Yeni Türkiye mücadelemizde bizleri yalnız bırakmayan Ak yürekli, Ak sevdalı gönüldaşlarımızı Ankara’da ağırladık. 24 Haziran seçimleri ülkemizin kader seçimidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında güçlü bir irade var. Cumhurbaşkanımızı külliyede yalnız bırakmama, 15 Temmuz millet iradesini sürdürmek, AK Parti’nin Türkiye’nin kaderiyle örtüşen konumunu güçlendirmek adına mecliste güçlü bir irade ile temsil edilmelidir.

Kadın kollarımız, yılmadan, yorulmadan, sıkılmadık el, girilmedik ev bırakmadan kutsal davamızı bir oya gibi, nakış gibi işleyerek emin adımlarla 2023 hedeflerimize yürüyoruz. Biz milletimize gönülden bağlı olduğumuz, her işimizi de milletimizin gönlüne girmemeyi amaçlayarak yaptığımız için 15 yıldır iktidardayız. Yaptığınız çalışmalardan, emeklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim