Atamayı yapan Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Ertuğrul Külcü, Milliyetçi Hareket Partisi Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun ve Ülkü Ocakları Alaca İlçe Başkanı İsa Duru’nun da katıldığı törende, Halil Şahin’e bir Türk Bayrağı hediye ederek, görevinde başarılar diledi.

Ertuğrul Külcü, “Alaca’da işçi kardeşlerimiz yalnız değildir. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanımız Sayın Hakan Kandemir’in direktifleri doğrultusunda her zaman işçi kardeşlerimizin yanında olacağız.” dedi.

Halil Şahin ise kendisini göreve getiren tüm Dernek yöneticilerine teşekkür ederek, “Her daim yanımda bulunacaklarına emin olduğum hepsi birbirinden kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarım, değerli dava arkadaşlarım ve siz değerli gönüldaşlarımızdan aldığımız destekle bu kutlu görevi şerefli ve haysiyetli bir şekilde yerine getireceğimizden kuşkunuz olmasın. ‘Dik baş, tok karın, mutlu yarın’ sloganından hareketle, işçi kardeşlerimizin karşılaştıkları her türlü güçlükte yanlarında olmak, yardımlaşma ve dayanışmalarını sağlamak, tüm sıkıntılarını birlikte aşmak için canla başla çalışacağız.” diye konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim