Adım atılmadık ilçe, gidilmedik köy, girilmedik gönül ve tokalaşmadık el bırakmamak prensibiyle hareket eden Özsaçmacı son olarak İYİ Parti Alaca Seçim Merkezi’nde teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve İYİ Parti Sungurlu İlçe Başkanı Fazlı Koçak’ın da katıldıkları toplantıda 24 Haziran Seçimleri hakkında partililerle istişare yapan İl Başkanı Özsaçmacı, seçim günü özellikle sandık görevlilerinin ve müşahitlerin dikkat etmesi gereken hususlar konusunda bilgi verdi.

Toplantıda söz alan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner de 24 Haziran Seçimleri’nin ülkemiz ve Çorum için önemini vurguladı.

Konuşmaların ardından 24 Haziran günü seçim masalarında görev alacak kişiler için sandık eğitimine geçildi.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı daha sonra Alaca Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Alaca Ticaret Borsası ve Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na birer ziyaret gerçekleştirdi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve bazı teşkilat üyelerinin de eşlik ettikleri ziyaretlerde Özsaçmacı, 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ülkemize ve Çorum’a hayırlı olmasını dileğinde bulundu.

Özsaçmacı, 16 yıllık AKP iktidarında Alaca’nın göz ardı edildiğini savunarak, İYİ Parti’nin iktidar olması durumunda ilçenin hak ettiği hizmeti ve değeri alacağını söyledi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim