Alaca Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, İlçe Müftüsü İhsan Caner, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Hatipoğlu’nu ikinci kez Alaca’da ağırlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Salonu dolduran ilçe halkına da ilgilerinden dolayı teşekkür eden Eyvaz, Nihat Hatipoğlu’nun Alaca’da da çok sevildiğini belirterek, “Bizleri kırmayarak ilçemize ikinci kez gelen hocamıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Eyvaz’ın konuşmasının ardından Hatipoğlu, konferansta Hz. Muhammed’in hayatından kesitler sundu. Son zamanlarda ortaya çıkan ve kendilerini hoca olarak tanıtan kimselerin Hz. Muhammed’i yok sayma gayreti içerisinde olduklarına dikkat çeken Hatipoğlu, Kuran’ın da Hz. Peygamber’in de Allah tarafından insanlar için gönderiler mucizeler, yol göstericiler olduğunu ve bunların birbirinden ayrı tutulamayacağını belirtti.

Konferans sonunda Alaca Belediye Başkanı Muhammed Eyvaz, günün anısına Hatipoğlu’na plaket verdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim