AK Parti Alaca İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu bayramlaşma ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Seçime kadar Çorum’dayım. Ne görev verilirse de koşa koşa yapacağız. Bizim için asıl olan hizmettir, davadır. Muhalefet seçimler ertelensin dediğinde, aynı ağzı Avrupa Parlamentosu, ABD de kullanıyor. Biz gayet kararlıyız” dedi.

Alaca ilçesinde yaptıkları çalışmalarda hakkında da bilgi veren Salim Uslu, “ilçemizde alt yapı çalışmalarımızı tamamladık. TOKİ ikinci etabımızı bitirdik. İlçemiz doğalgaza kavuştu. Köylerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Görevimi yerine getirmenin vicdani rahatlığı içerisinde görevimi bir sonraki arkadaşlara devredeceğim. Bu hizmetler devam edecek” diye konuştu.

24 Haziran’dan sonra Türkiye’deki hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyen Belediye Başkanı Zeki Gül, “Türkiye adeta bir makas değiştirecek. Geçmiş birçok ağırlıklardan kurtulacak. 16 yıldır ülkemizde prangalar teker teker kırıla kırıla bugünlere geldik. Bugün yine o prangalardan memnun olanlar, koalisyondan memnun olanlar, enflasyonun çift haneli, üç haneli olmasından memnun olanlar bu sistemin bu düzenin devam etmesini istiyorlar. Cumhurbaşkanlığına adayı olanlar tamiratla ilgili hiç bir şey söylemiyorlar. Külliyeyi yıkacağız, Recep Tayyip Erdoğan düşecek diyorlar. TİKA’lar kapatılacak. SİHA, İHA’lar olmayacak. Çok büyük bir savunma sanayimiz var, bu sanayideki çalışmalar duracak diyorlar. Bunlar yok etmek üzerine bir siyaset kuruyorlar ki bu siyaseti anlamakta güçlük çekiyoruz. Allah bize önümüzdeki süreçte ülkemizi yıkacak, bozacak iktidarlar nasip etmesin. Dünya Müslümanlarının umudu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sağlıklı sıhhatli nice ömürler ve iktidarlar nasip etsin. AK Parti Çorum Milletvekilimiz ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, ilimize ve ülkemize üç dönemdir hizmet etti. Adaylıkla ilgili hesabı olmadığı halde bayramda bizlerle burada olduğu için teşekkür ediyorum. 24 Haziran’da çifte bayram yaşayacağız. Tüm AK parti sevdalılarına çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül, bayramlaşma sonrasında ilçe esnafını ziyaret ederek esnafın bayramını tebrik etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim