MYO Müdürü Çalışkan, 220 öğrencilerinin bulunduğunu ve 4 bölümde eğitim ve öğretime devam ettiklerini belirterek, Avni Çelik Meslek Yüksek Okulu Kampüsü’nün tamamlandığını, teknik tadilatların tamamlanmasıyla birlikte 2016-2017 eğitim/öğretim yılında yeni binalara taşınacaklarını söyledi.
Kampüsün hizmete girmesi ve YÖK onaylı 12 bölümün eğitim ve öğretime başlamasıyla öğrenci sayısının hızla aratacağını belirten Uslu da, “Sadece okulu açmakla hizmeti tamamlamış olmuyoruz. Okulun büyümesi, gelişmesi ve öğrencilerin tercih edebilir hale gelmesi için çaba gösterilmesi gerekiyor. Okulumuzu belediye başkanımızın da gayretleriyle eski belediye binamızda açtık. Şimdi de hayırsever işadamımız Avni Çelik girişimlerimizle okul binasını tamamladı. Eksiklerin giderilmesiyle hizmete açılacak. Halkımızın ve esnafımızın öğrencileri kucaklaması, sahiplenmesi önemli. Nasıl bir intiba kazanırsa öğrenci onu memleketine döndüğünde yansıtacaktır. Bizler görevimizi yapıyoruz. Sizler eğitim kalitesiyle, vatandaşlarımız da misafirperverlikleriyle okulumuzun büyümesine katkı sağlayacaktır” dedi.
Ayrıca yurt ihtiyacı ile ilgili de çalışma yapıldığını yakında konunun çözüleceğini belirten Uslu, “Yurt için çalışma yapıyoruz. Doğalgaz çalışmalarımız da ilçede devam ediyor. Doğalgaz konforu hem öğrencilerin hem de akademisyenlerin tercihini olumlu etkileyecektir” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim