Köy meydanında düzenlenen şenlikte Yağız Gamsız sunuculuk yaparken, şenliğe CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, İl Başkan Yardımcısı Kenan Özcan, Alaca İlçe Başkanı İsmail Çimen, İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erdoğan Çakar, Güngör Atak, İl Kadın Kolları yöneticisi Temam Çakar, Gençlik Kolları Başkanı Tuncay Güleç, Gençlik Kolları yöneticisi Emrah Sarıtaş, Hakan Öztürk ile birlikte çok sayıda davetli de katıldı.
Nazlı Ayduğan ve semah ekibi, Selin Ateş, Aşık Celal Devran, Hakan Katı Davul Zurna Ekibi ile köyün yetenekli seslerinin sahne aldığı şenlikte yapılan konuşmalarda ülkede yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi, ardından yaşanan terör olaylarına da değinerek birlik beraberlik mesajı verildi.
Canlar Semah ekibinin ardından sahneye çıkan Türk Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Özarslan’ın seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle, şenliğe katılanlar doyasıya eğlendiler. Mustafa Özarslan konserinin ardından kendisine gelen fotoğraf çekinme taleplerini de karşılıksız bırakmadı.



(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim