İlk olarak Çopraşık Köyü’nde köy muhtarı Durak Gündoğan ve köy halkıyla kısa bir sohbet eden Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, yapılan yatırımları değerlendirdi.

İl Genel Meclisi olarak köylerin daha rahat ve refah içerisinde bir hayat sürmelerini sağlamak adına hizmet götürdüklerini aktaran Kaya, “Biz köylere kanalizasyon, su, kilitli parke taşı, çocuk parkı, çöp konteyneri gibi hizmetleri getiriyoruz. Burada amacımız köylerimizde yaşamı daha rahat hale getirmektir. Diğer köylerin olduğu gibi Çopraşık’ın da rahat etmesi için biz elimizden gelen hizmeti yapıyoruz. Hizmet için bu koltuklarda oturuyoruz. Köylümüzün ayaklarının altına halı sersek yine azdır” dedi.

Köy muhtarı Durak Çetinkaya ise, her taleplerine olumlu yanıt verdiklerini ve hiçbir taleplerinin geri dönmediğini belirterek, AK Parti İlçe Başkanı, Meclis Başkanı ve meclis üyelerine teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ise, 16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasına dikkat çekerken, 15 Temmuz’da yaşanan olaylarla ilgili bilgiler verdi.

Alaca ve köylerinin hizmet aldığını belirten Tokgöz, “Biz bu hizmetleri bir ekip ruhu içerisinde yapıyoruz. Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclisimiz, teşkilatımız ile birlikte bir ekip ruhuyla hizmetleri Alacamıza ve köylerimize getiriyoruz” dedi. 16 Nisan’da yapılacak referanduma da değinen Tokgöz, “Biz, bizden sonrakilere düzgün bir sistem bırakmak için çabalıyoruz” diye konuştu.

Kaya ve beraberindekiler daha sonra Sancı, Küçük Dona ve Büyük Dona köylerini de ziyaret etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim