Köy Tv, Alaca'da gerçekleştirilen Ramazan Sokağı'nda çekimler yaptı. Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ile görüşen ve bir röportaj gerçekleştiren “Verimli Topraklarımız” isimli programı hazırlayan Vural Yeşilyurt, Alaca'da yapılan faaliyetler ve Alaca'nın tarımsal yapısıyla ilgili de bilgiler aldı.
Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, her yıl Ramazan ayında Belediye olarak Ramazan Sokağı organizasyonu ile vatandaşlara hitap ettiklerini belirtti. Ramazan ayında vatandaşların yanında olduklarını anlatan Eyvaz, "Alaca Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin gereğini yaptığımız hizmetlerle yerine getiriyoruz. Şu mübarek aylarda yardıma muhtaç olan 5 bin vatandaşımıza günlük sıcak yemek ikramında bulunuyoruz. 200'e yakın ailenin de evine yemek servisini yapıyoruz. Bu geleneğimizi her yıl sürdürüyoruz" dedi. Ramazan akşamlarını vatandaşların dolu dolu geçirmesini sağladıklarını aktaran Eyvaz, "Allah izin verirse bu organizasyonlarımızı devam ettireceğiz" dedi.
Köy Tv, Ramazan Sokağı’nda gerçekleştirdiği röportajı önümüzdeki Çarşamba günü “Verimli Topraklarımız” isimli programda saat 18.30’da yayımlanacak.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim