Alaca’da çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Vali Kılıç ile Milletvekili Uslu ilk olarak Alaca Belediyesi’ni ziyaret ederek, İlçe Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Bayram programı kapsamında AK Parti Alaca İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Salim Uslu da burada teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı.

Düzenlenen bayramlaşma programında bir konuşma yapan Milletvekili Uslu, AK Parti’nin kimsesizlerin kimsesi, sesini duyurmak isteyenlerin sesi olduğunu söyledi.

Siyaset meydanının bir er meydanı olduğunu ifade eden Salim Uslu, “Eğer iktidar olmayı istiyorsanız çalışacak, terleyecek ve mücadele edeceksiniz” dedi.

AK Parti’yi millet ile birlikte kurduklarının altını çizen TBMM İdare Amiri Uslu, “Milletimizle birlikte büyüttük. Din, dil, ırk, renk ayırmaksızın yaratılanı, yaradandan ötürü seviyoruz. Ak Parti, kalkınma ve ilerleme yolundaki kararlılığından hiç bir zaman taviz vermedi. Biz bu memlekete hizmet için sevdalıyız. Biz, büyük bir aileyiz. Hemşehrilerimizin mutluluğu için ne varsa, en iyisini yapmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Arakan’da Müslümanlara yapılan zulme değinen Uslu, “Arakan’daki katliam yeni değil. Yıllardan beri, dini tercihleri dolayısıyla, Müslüman olmaları nedeniyle katledilen kardeşlerimiz var. Arakan, bize coğrafi olarak uzak olabilir ama orası da gönül dünyamızın sınırları içindedir” dedi.

Salim Uslu konuşmasının sonunda şu an evinden, ailesinden uzakta vatanı için nöbet tutan, görev yapan bütün güvenlik güçlerine Allah’tan kolaylıklar diledi.

Vali Kılıç ve Milletvekili Uslu ayrıca ilçe esnafını da ziyaret ederek burada hem esnafla hem de vatandaşla bayramlaştı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim