Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Alaca ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla hasbıhal etti.

Alaca’da ilk ziyaretini Belediye’ye yapan Milletvekili Kavuncu, Başkan Muhammet Esat Eyvaz'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milletvekili Kavuncu, daha sonra ise AK Parti Alaca İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek partililerle biraraya geldi. 24 Haziran seçimlerindeki başarıları nedeni ile teşkilat mensuplarına teşekkür eden Kavuncu, önümüzdeki yerel seçimde de aynı başarıyı beklediğini dile getirdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Kavuncu Alaca’da ayrıca sebze pazarını ziyaret ederek esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. İlçe esnafı ve sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Kavuncu, Alaca'nın ve Alacalıların her zaman yanında olduklarını belirtti. Erol Kavuncu, ilçeyi büyütmenin, sorunlarını çözmenin, halkı mutlu etmenin çabası içerisinde olacaklarını dile getirdi.

Milletvekili Erol Kavuncu’ya ziyaretlerinde Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Kerem Yundam ve bazı partililer de eşlik etti.(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim