Alaca Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni tercih eden en yüksek puanlı 10 öğrenciye dizüstü bilgisayar, burs, bisiklet ve çeyrek altın gibi hediyeler vereceklerini belirten Kadir Şimşek, şunları dile getirdi:

“İmam Hatip Liselerinde proje okullarıyla, sayısal, sözel ve eşit ağırlık sınıf oluşumlarıyla, öğrencilerimize ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitim verebiliyoruz. Hatta Fen Liseleri ile aynı dersleri seçerek Fen Lisesi programını uygulayabiliyoruz. Bu noktada velilerimizin, yüksek puanlı öğrencilerini okulumuza göndermelerini bekliyoruz. Şayet 300 puanın üzerinde öğrenciler okulumuzu tercih ederlerse, istemeleri hâlinde onlara sayısal sınıf açarak Fen Lisesindeki derslerin aynısını verebiliyoruz.

Son 3 yıldır yaptığımız sosyal, kültürel, sportif ve akademik çalışmalar neticesinde, okulumuzun tercih edilebilirliği artmış ve taban puanı 238,404’e, tavan puanı 413,508 puana yükselmiştir. Şu anda hiçbir öğretmen eksiğimiz yok. Ayrıca okulumuzu tercih eden en yüksek puanlı 10 öğrencimize dizüstü bilgisayar, burs, bisiklet, çeyrek altın gibi büyük hediyelerimiz de olacaktır.

Bu vesileyle, her zaman bizim yanımızda olan ve bize her türlü desteği veren Alaca Kaymakamımız Ramazan Kurtyemez’e, Alaca Belediye Başkanımız Muhammet Eyvaz’a ve Alaca Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Kılınç’a teşekkür ediyorum.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim