AK Parti MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, katılımıyla İlçe Başkanları ve İl/İlçe/Belde Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Alaca Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “2019 yılında ülkemiz ve milletimiz için en iyi hizmetleri yerine getirme gayreti içerisinde olduğumuz gibi 2020 yılında da bu hizmet kervanımızı daha üst seviyelere çıkartarak davamıza ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Partimiz, devletimiz ve milletimiz için yaptığımız hizmetlerle yaşam alanlarımızın çehresini değiştirdiğimiz gibi 2020 yılında da durmadan yorulmadan değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Milletvekillerine, Belediye Başkanlarına ve tüm teşkilata hizmetleri nedeniyle millet adına teşekkür eden Yusuf Ahlatcı, “Bu kutlu dava ile 18 yıldır milletine hizmet etmeyi kutsal bir görev sayan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizde olduğu gibi İlimizde, İlçelerimizde ve beldelerimizde partimizin bayrağını en iyi şekilde dalgalandırıyoruz ve dalgalandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” diyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, “Teşkilatlarımızın her kademesinde görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim