AKP Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca TSO Meclisi Başkanı Hasan Demiran ve TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Tanlı ile görüşen Zeki Gül, rahatsızlığı nedeniyle ziyarette bulunamayan Alaca TSO Yönetim Kurulu Başkanı Günser Şirin’e “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Ticaret ve sanayi odalarının önemine vurgu yapan Zeki Gül, “Yeni çalışmalar, yeni alternatifler gerçekleştirerek memleketimizi başkalarına muhtaç hâle gelmekten uzak tutmamız gerekir. Bu konuda TSO’lara büyük iş düşüyor. Allah devletimize, milletimize, ülkemize zeval vermesin. Ticaret erbabımızın da işlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Alaca TSO Meclisi Başkanı Hasan Demiran ise Zeki Gül’ün Belediye Başkanı olmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Hasan Demiran “Alaca’nın yetiştirdiği Zeki Gül’ün Belediye Başkanı olmasından dolayı çok mutluyuz ve gururluyuz. Kendisinin bu göreve getirilmiş olmasından bütün Alaca halkı mutlu oldu. Yapmış olduğu ziyaret bizlere onur verdi, bizleri çok sevindirdi. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim