Beraberinde bazı partililer ile Alaca'ya çıkarma yapan Milletvekili Ceylan, hem proje hazırlığında olan veya yapımı devam eden yatırımları inceledi, hem de esnafa hal-hatır sordu.
İlçe merkezinde; Kuyumcular Çarşısı, Çorum Caddesi, Yozgat Caddesi, Güçlü Pasajı içi, Zile Caddesi ve bazı bölgelerde esnaf ziyaretlerinde bulunan Ceylan, hem sorun ve talepleri dinledi, hem de esnaf ve sanatkârlarla sohbet etti.
Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ceylan, Alaca’ya bugüne kadar büyük hizmetler verildiğini, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, ilçe halkını birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye, kardeşliğe, barışa, huzura önem vermeye davet etti.
Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini, dış güçlerin de etkisiyle terör olaylarının artarak devam ettiğini ifade eden Ceylan, Türk milletinin tek vücut olarak, birlik ve beraberliğini pekiştirerek, kardeşliği tesis ederek bu sıkıntılı süreci atlatacağına inandığını bildirdi. Terörün her türlüsüne karşı olduklarını, terör örgütlerinin kökünü kurutana kadar mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Ceylan, "aramıza atılmak istenen fitne ve fesat tohumlarına izin vermeyelim, kardeşliğimizi, dostluğumuzu güçlü kılalım" dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim