Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Alaca’da yaptırdığı Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Düzenlenen törene Vali Necmeddin Kılıç TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Hitit Üniversitesi Rektördü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, akademisyenler işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Okul binasının açılışı ile başlayan programda törene katılanlar Meslek Yüksekokulu içerisindeki bölümleri gezerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Konferans salonunda gerçekleştirilen programda ise Alaca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Sinan Çalışkan ve Alaca Eğitim Vakfı Başkanı Bahattin Işık birer selamlama konuşması yaptı. Törende Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, BMC Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti MKYK Üyesi Ethem Sancak ve Vali Necmeddin Kılıç’ın konuşmalarının ardından Avni Çelik ve okulun yaptırılmasında katkıları bulunan Abdullah Aktaş Salim Koç, Şükrü Ilgın ve Galip Yeşilbaş’a plaket verildi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim