Tekerlekli sandalyeyi teslim alan Sıddık Sarı, Dernek yönetimine teşekkür etti. Sandalye teslim sırasında Kazankaya Muhtarı Cafer Keleş de hazır bulundu.

Alaca Engelliler Derneği Başkanı Ahmet Görür konuya ilişkin yaptığı açıklamada, geçirdiği trafik kazası sonucu sadece yürüteç yardımıyla birkaç adım atabilen ve eve mahkûm bir yaşam sürdüren Sıddık Sarı’ya Hollanda’da yaşayan Erol Kaplan’ın gönderdiği sandalyelerden verdiklerini belirterek, “Bu sandalye Derneğimiz üyesi Ramazan ve Paşa arkadaşlar tarafından tamir edildi. Akü bedeli ise Fatma Can tarafından karşılandı. Hayırsever hemşehrilerimize teşekkür ediyor, Sıddık Sarı’ya acil şifalar diliyoruz.” dedi.

Bugüne kadar 150’yi aşkın tekerlekli sandalye bağışında bulunduklarını anımsatan Ahmet Görür, “Engellileri sevindirmenin mutluluğunu yaşarken bu tür faaliyetlerimizin gerçekleştirilmesinde emeği geçen bütün hayırseverlerimizi tebrik ediyoruz. Hayır yapmaktan zevk alan herkesi, Derneğimizin çalışmalarına katılmaya ve manevî kazançlarımıza hissedar olmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim