Söz konusu Protokol kapsamında Üniversite-Belediye işbirliği sağlanarak, Akademik Araştırma Projeleri, Yüksek Lisans ve Doktora Tezleri, Tezsiz Yüksek Lisans Projeleri, Bitirme ve Seminer Ödevleri uygulamalarının gerçekleştirilmesi sağlanacak.

Projeye, Hitit Üniversitesi'nde tam zamanlı çalışan tüm öğretim elemanları ve bir öğretim elemanının gözetimi altında olmak şartı ile Hitit Üniversitesinin tüm öğrencileri (ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri) başvurabilecek. Ayrıca başka bir kamu kurumunda, sivil toplum kuruluşlarında ya da özel sektörde çalışanlar da Alaca Avni Çelik Meslek Yüksek Okulu'nun tam zamanlı kadrosunda bulunan bir öğretim elemanı ile eş-yürütücü olmak şartıyla başvuru yapabilecek.

Bu kapsamda proje desteğinden yararlanmak isteyen öğretim elemanlarının, 20 Nisan 2018 tarihine kadar http://alaca.bel.tr/proje adresinde yer alan başvuru formlarını doldurarak, ekleri ile birlikte ıslak imzalı 2 (iki) nüshasını ilgili birime, BAP Birimine iletilmek üzere teslim etmeleri gerekiyor. (Haber Merkezi) ansi-language:TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA'>Gökdere İlkokulu ve Ortaokulu Müdür yardımcısı Ömer Faruk Tonbul ise şehitler için bir şeyler yapmanın kendileri için bir onur olduğunu, etkinlik ile 248 adet fidanı doğa ile buluşturduklarını dile getirdi. Tonbul, “Projemizdeki amacımız; öğrencilerimize iyilik yapmanın, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve en önemlisi de vatan sevgisinin daha da pekişmesini sağlamaktı. Geçmişten günümüze ülkemiz için can veren şehitlerimizin maneviyatını yaşatmaktı. Öğrencilerimiz bu duygu ile 248 fidanı doğayla bir araya getirdi. Tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Şuanda Afrin'de görev yapan askerlerimize de Allah'tan güç kuvvet diliyoruz'' dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim