AK Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu, il genel meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının da hazır bulunduğu ziyarette belediye çalışmaları hakkında Başkan Eyvaz bilgi verdi. Alaca ilçesinin bir şantiyeye döndüğünü belirten Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, tüm alt yapı çalışmalarını bitirdiklerini elektrik, doğalgaz, kanalizasyon ve içme suyu şebekesi, yağmur suyu şebekesinin yenilenerek bittiğini, kısa zamanda ilçenin asfalt çalışmalarının da bitirilerek ilçenin çehresinin yenileneceğini kaydetti. Eyvaz, ilçede %70 oranında aboneye ulaşılarak doğazlgaza kavuşturulduğunu da açıkladı.

Ankara-Zile ve diğer yolların asfalt çalışmalarının sezon sonuna kadar tamamlanacağını söyleyen Başkna Eyvaz, ayrıca ilçe yolları tamamlanırken de kaldırımlarının yenileneceğini bununda çalışmalarına başlanıldığını vurguladı. Seçim zamanı projelerin büyük bir kısmının gerçekleştiğini ek olarak Sivritepe, Cumhuriyet Mahallesi, Denizhan Mahallesi ile birlikte ilçeye 12 park yapıldığını söyleyen Eyvaz, TOKİ konutlarıyla birlikte ilçenin yeni bir yaşam alanına kavuşacağını kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Karadağ ise Alaca Belediye Başkanı Esat Eyvaz ve ekibine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

ESNAF TURU

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ Alaca İlçe teşkilatına kutlama ziyaretinin ardından ilçeyi gezerek esnafa bol bereketli kazançlar temennisini iletti. Belediye ve teşkilatın çalışmalarından ve yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini soran Karadağ’a seslenen esnafın yol çalışması nedeniyle sokakların şantiye haline döndüğünü belirtmeleri ve bu durumun bitmesi halinde ilçelerinin çehresinin değişeceğini ifade etmeleri dikkat çekti.

Ziyaretler sırasında Ak Parti’nin belediyecilik alanında çığır açtığını söyleyen Karadağ, hizmetlerin insanlar açısından yaşanabilir bir yer olması için yapıldığını, çehresi değişen yerleşim alanlarında insanların huzur içinde yaşadığını ifade etti. “Biz Milletten aldığımız güç ve Allah’ın inayetiyle yarınlarımıza daha emin adımlarla ilerliyoruz” diyen Mehmet Karadağ, ilçe esnafına gösterdikleri ilgi ve samimiyetten dolayı teşekkür etti. Karadağ, ziyaret sırasında esnaflarda karşılaştığı Alaca Avni Çelik MYO’da öğrenim gören öğrencilerle ilçedeki memnuniyetlerini sorarak yeni neslinde fikrini aldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim