İstanbul Beşiktaş’ta terör örgütü PKK tarafından polis ve sivil halka yönelik yapılan bombalı saldırı sonrasında çoğu polis 44 kişi şehit olmuş ve yüzün üzerinde ise vatandaş yaralanmıştı.

Alacalı siyasi parti başkanları da yaşanan bu terör olayına sessiz kalmayarak Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Çimen ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun; İlçe Emniyet Müdürü Mutlu Cenkış’a başsağlığı diledi.

Siyasi parti başkanları Emniyet Müdürü Cenkış’a ziyarette yaptıkları konuşmada yaşanan olayın ülke genelinde büyük bir üzüntüye sebep olduğunu, yaşanan terör saldırısının son olması temennisinde bulundu. Ülkeyi kimsenin bölemeyeceğini dile getiren İlçe Başkanları her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarına dikkat çekti.

Emniyet Müdürü Cenkış ise, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, Emniyet Teşkilatı olarak görevlerinin başında olduklarını belirtti. Ülkenin birliği ve beraberliği, toplumun huzur ve refahı için canlarını seve seve feda edeceklerini ifade eden Cenkış, bu duyarlı davranışlarından dolayı ilçe siyasi parti başkanlarına teşekkür etti.

İlçe Başkanları, ziyaret sırasında İlçe Emniyet Teşkilatı’nda görev yapan personellere tatlı ikramında bulunuldu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim