Ceylan, ziyaretinde Alaca esnafı ile sohbet edip işlerinde hayırlar dilerken seçimlerde de destek istedi.
Ceylan, esnaf ziyaretleri sırasında Eda Türkmen'in sahibi olduğu Eylül Butik'in açılışına da katılarak, "hayırlı olsun" dileklerini iletti. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ceylan, Alaca’ya bugüne kadar büyük hizmetler verildiğini, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, AK Parti’nin yeni Türkiye, istikrar, güven ve huzur ortamını tesis etmek için yeniden tek başına ve güçlü bir şekilde iktidar olması gerektiğini vurguladı.
Sempatik tavırları ve sıcakkanlı yaklaşımı ile dikkat çeken Ceylan, rastladığı yaşlıların elini öptü, çocukları sevdi, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.
Ceylan, Türkiye'de son 4 aydır sıkıntılı bir süreç yaşandığını, bu sürecin birlik ve beraberlik içinde, dostlukların pekiştirilmesi ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesiyle aşılabileceğini belirtti.
Sıkıntılı sürecin; terör olayları, ekonomideki duraklama, hareketsizlik, hükümet belirsizliği, iç ve dış düşmanların kaos ortamı yaratmak istemesinden kaynaklandığını anlatan Ceylan, yeniden istikrar, güven ve huzur ortamına kavuşmak için Türkiye'nin güçlü ve tek başına bir AK Parti iktidarına ihtiyaç duyduğunu kaydetti.
Ceylan’a ziyaretleri sırasında; AK Parti İl Başkan Vekili Eyüp Arslan, İl Başkan Yardımcıları; Adnan Tığlı, Adnan Armağan, Cemalettin Polattaş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Günser Şirin, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim