Yatırımlar ve projeler ile ilgili gelinen son aşamaların değerlendirildiği ziyarette Doğalgaz, Koçhisar Barajı Sulaması, İçmesuyu Su alma yapısı, İLBANK içmesuyu şehir şebekesi, İmam Hatip Lisesi kampüsü gibi konular değerlendirildi.
Çalışmaları hakkında da Uslu’ya bilgi veren Başkan Eyvaz, “Sizlerin desteği ile projelerimiz gerçekleşmeye devam ediyor. Doğalgaz şebeke çalışmalarımız ve Koçhisar sulama projemiz devam ediyor. İçme suyunun daha sağlıklı alımı için DSİ Proje çalışmasını yapıyor. Koçhisar Barajı içme suyu su alma yapısında iyileştirilme yapılacak. Yakın bir süreçte yapılması planlanıyor. İmam Hatip Lisesi Kampüs projemiz hazırlanıyor. Şehir içi içmesuyu şebekemizin ihalesi de önümüzdeki günlerde ilana çıkıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan 65 Konteynır için onayımız da çıktı. Teşekkür ederiz” dedi.
HÜKÜMET KONAĞI MERKEZ’E YAPILACAK
Hizmet etmeyi sürdürdüklerini belirten Salim Uslu da konuşmasında; Koordineli ve ekip çalışması ile güzel hizmetlere hep birlikte imza atmaya devam ettiklerini kaydetti. Alaca’da birçok proje gerçekleştirdiklerini anlatan Uslu, yeni projeler yapmaya da devam ettiklerini kaydetti. Uslu, “Hükümet Konağı için tespit edilen yerin vatandaşlarımızın ulaşımını güçleştireceği için mevcut yerinde, şehir merkezine ilçemize yakışır mimaride yapımı için kamulaştırma çalışmamız devam ediyor.
İmam Hatip Lisesi için yapılan arsa çalışmalarımızın tamamlanmasıyla Mimari Proje için çalışmalar hızlı bir şekilde tamamlanmıştı. Zemin + 2 Kat olarak planlanan okulumuz için güzel bir mimaride karar kılındı. Proje sürecinin tamamlanmasıyla okulumuzun yapımı için ihale ilanına çıkacağız” dedi.
Uslu ayrıca Alaca Belediyesi’nin Türkiye Belediyeler Birliği’nden talep ettiği Kamyon ile ilgili kurum yetkilileri ile görüşerek sürecin hızlandırılmasını talep etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim