Çok sayıda çiftçinin hazır bulunduğu etkinliğe Alaca Ticaret Borsası Başkanı Fahri Coşkun, New Holland Çorum Bayii Karadeniz Ticaret Ltd. Şti. Genel Müdürü Ali Rıza Ünal, Alaca New Holland Temsilcisi Naki Görgülü de katıldı.
Tarla günü öncesinde New Holland’ın yeni modellerinin tanıtımı amacıyla şehir merkezinde bir konvoy düzenlendi. Konvoyun ardından etkinliğin yapılacağı araziye gelen traktörler burada çeşitli gösteriler yaptılar. Etkinliğe katılan Alacalı üreticiler de tarla içerisindeki New Holland traktörlerini bire bir test ederek daha yakından tanıma fırsatı buldular.
Verimli bir hasat dönemi sonrasında Alacalı çiftçiler için düzenlenen etkinlikle New Holland’ın farkını ortaya koyduğunu söyleyen Ünal ve Görgülü, etkinliğe katılanlara teşekkür ettiler. Karadeniz Ticaret ve Görgülü Tarım olarak bundan sonra da teknolojik ve teknik traktörleri üretici ile buluşturmaya devam edeceklerini anlatan Ünal ve Görgülü, T480S, TT, TDD ve 56 S serilerinin yanında 112, 122 ve 132 HP nominal motor beygir güçlerine sahip yerli TR6 traktörü ve bu yıl Türk Traktör’ün seri üretimine geçtiği TT4 serisi hakkında üreticilere bilgi verdi.
Program etkinliğe katılan üreticilere ikramlarla son buldu.
(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim