Alaca Belediyesi, kaldırım çalışmalarını bir taraftan sürdürürken diğer taraftan da asfalt çalışmalarına başladı. Çorum Caddesi’nin asfalt çalışmaları tamamlanırken, Zile Caddesi ise trafiğe kapatıldı. Zile Caddesi’nin de tamamlanmasıyla birlikte Ankara ve Yozgat Caddelerine asfalt atılacak.

Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ve AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Sahada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Eyvaz ve İlçe Başkanı Şaltu, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Alaca Belediyesi olarak bir süredir altyapı çalışmaları yaptıklarını anlatan Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, “Bildiğiniz gibi daha önce elektrik hatlarını yer altına aldık, sonrasında asbest borularını yeniledik yağmursuyu şebeke hatlarını yeniledik ve doğalgaz çalışmaları yaptık. Bütün bunlar normalde 4 yıl içerisinde bitecek hizmetlerdi ancak biz 1 yılda bitirmeyi hedefledik. Bugün geldiğimiz noktada yaptığımız bu çalışmalarla birlikte son olarak kaldırım ve sıcak asfalt yenileme çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Yapılan hizmetler sırasında vatandaşların ve özellikle de esnafın büyük sıkıntılar çektiğini bildiklerini aktaran Başkan Eyvaz, “Vatandaşlarımız hizmetlerimiz sırasında büyük sıkıntılar yaşadı. Ancak şükürler olsun kısa zamanda altyapımızı yenileyerek bugün asfaltımızı atıyoruz. Hizmetlerin yapılması sırasında duyarlılık gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim