Ceylan, beraberindeki partililerle birlikte Alaca Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Muhammet Esat Eyvaz ile bir süre görüştü.
Ceylan, beraberinde İl Başkan Yardımcıları Eyüp Arslan, Adnan Tığlı, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Boğazkale İlçe Başkanı Sadık Aşık, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri, eski İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve bazı partililerle birlikte Alaca Belediyesi’ni ziyaret etti.
Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Eyvaz’ın iki dönemdir güzel işlere imza attığını ifade ederek, ilçe başkanının da, belediye başkanının da hem tecrübeli olmalarının, hem de uyum içinde çalışmalarının başarıyı da beraberinde getirdiğini kaydetti. Alaca’da her seçimde yüksek başarının yakalandığını, AK Parti’ye en çok oy çıkan ilçelerden birinin de Alaca olduğunu dile getiren Ceylan, Alacalıların AK Parti’yi çok iyi anladığını belirtti. Ceylan, “Doğalgaz konusunda güzel gelişmeler yaşanıyor. Alaca yakın bir zamanda doğalgaza kavuşacak” diyerek 2015 yılında ve sonraki yıllarda ilçede güzel gelişmeler yaşanacağını bildirdi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim