Alaca Belediyesi olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, 4500 aşevinden günlük 4500 kişilik sıcak yemek çıkarttıklarını söyledi.

Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Aşevi’nde vatandaşlara yapılan yemek dağıtımını yerinde inceledi. Bilindiği üzere Ramazan ayı öncesinde Belediye Aşevi’nden yararlanmak isteyen vatandaşlar için kayıt alınmıştı. Alınan kayıtların ardından hem evlere yemek servisi hemde pide ve Aşevi aracılığıyla günlük vatandaşlara sıcak yemek ikramı yapılıyor. Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, çalışmaları yerinde incelemek üzere İmam Hatip Lisesi yemekhanesinde kurulan Aşevi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Eyvaz, Alaca Belediyesi olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını dile getirerek, 4500 vatandaşın aşevinden faydalandığını söyledi.

EVLERE YEMEK SERVİSİ

Alaca Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Eyvaz, “Aşevinden günlük olarak 3 çeşit sıcak yemek ve 4500 adet pide dağıtımı yapılıyor. Yaşlı vatandaşlarımız belki buraya kadar yürüyemiyor. O vatandaşlarımıza da sıcak yemek ve pidelerini evlerine kadar götürerek hizmet veriyoruz. Bu sayede hiçbir ihtiyaç sahibi vatandaşımızı mağdur etmiyoruz. İlk haftasını yaşadığımız mübarek Ramazan Ayı’nın tüm vatandaşlarımıza huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz’a aşevi ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun ve Belediye Meclis Üyesi Secaattin Arklan da eşlik etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim