Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mustafa Çelik ve komisyon üyeleri, Alaca’ya gelerek Veli Çayırı’na yapılacak olan aydınlatma ve çevre düzenlemesiyle ilgili incelemelerde bulundu. Kaya ve beraberindeki Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mustafa Çelik, Osmancık İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Şener, Alaca Meclis üyeleri Av. Sami Odabaş ve Ekrem Şahin ilk olarak Alaca Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ile görüştü.
Ziyaret sırasında konuşan Halil İbrahim Kaya, meclis olarak Veli Çayırı ve hayvanat bahçesinde çevre düzenlemesi yapacaklarını belirterek, Alaca Belediyesi ile koordineli bir çalışma yürüteceklerini ifade etti. Alaca Belediyesi’nin ilçede güzel çalışmalar yürüttüğünü hatırlatan Kaya, “Belediye çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Belediye Başkanımıza bu çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Alaca ilçesinde büyük sorunlarının kalmadığını vurgulayan Halil İbrahim Kaya, sorunların çözümünü uyumlu çalışmaya borçlu olduklarını aktardı. Belediye Başkanı Eyvaz ve meclis üyelerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden Kaya, daha sonra Veli Çayırı’na geçerek aydınlatma ve çevre düzenlemesi yapılacak yerlerde inceleme yaptı.
Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, desteklerinden dolayı Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Meclis üyelerine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan ve emeği geçenlere teşekkür etti. İl Genel Meclisi’nin başarılı çalışmalara imza atarak köylerdeki problemleri çözdüğüne dikkat çeken Eyvaz, Başkan Kaya’ya ve meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Heyet daha sonra Veli Çayırı’na geçerek aydınlatma ve çevre düzenlemesi yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu. Burada heyete Kaymakam Ramazan Kurtyemez ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ömer Arslan da katıldı. İl Genel Meclis Başkanı Kaya, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Çelik ve komisyon üyeleri Veli Çayırı’nı gezerek proje alanını inceledi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim