Alaca Belediyesi, seçim döneminde söz verdiği bir hizmeti daha gerçekleştiriyor. Altyapı ve üstyapı alanında birçok hizmeti vatandaşlara sunan Alaca Belediyesi, şehir şebeke hattında da yeniliğe gidiyor.
Alaca Şehir Şebekesi İçmesuyu inşaatı yapım işini üstlenen İHT Mühendislik ve Aydınlar Mühendislik firma yetkilileri İbrahim Haluk Türedi ve Mehmet Aydınlar, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş ve Fen İşleri Müdürü Uğur Tuncel ile birlikte Alaca’da incelemelerde bulundu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, seçim döneminde söz verilen bir hizmeti daha yerine getirdiklerini belirterek, “Alaca Şehir Şebekesi İçmesuyu İnşaatı yapım işini İHT Mühendislik ve Aydınlar Mühendislik üstlendi. Firma yetkilileri Mehmet Aydınlar ve İbrahim Haluk Türedi bugün (dün) buraya gelerek çalışma yapılacak alanda birlikte incelemelerde bulunduk. Kısmet olursa 8 Eylül’de yer teslimi yapılacak ve Kurban Bayramı’nın ardından ise işe başlanacak” dedi.
İçmesuyu arıtma tesisini tamamlayarak ilçe adına bir hasreti sonlandırdıklarını vurgulayan Büküş, şimdi ise şehir şebeke hattında da yenilik yaparak seçim öncesinde vaat ettiklerini sözü yerine getireceklerini vurguladı.
Daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, Fen İşleri Müdürü Uğur Tuncel ve firma yetkilileri arıtma tesisinde, arıtma bağlantı noktasında ve şebeke güzergahında incelemelerde bulundu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim