Ziyaretlerde Alaca MYO Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan, Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Selim Özdem, Öğretim Görevlisi Büşra Cebeci, öğretim elemanları, Yüksekokul Sekreteri Aydın Büyükay ve öğrenciler hazır bulundu.

Milli birlik ve bütünlüğe yönelik yapılan terör saldırılarını kınamak, bu saldırılara karşı bir ve beraber olunduğunun ortaya konulması adına yapılan ziyaretlerde duygu dolu anlar yaşandı.

Şehit güvenlik görevlilerine rahmet, yakınlarına, Emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri teşkilatına başsağlığı dileyen Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan; yaralı polis, asker ve vatandaşlara da acil şifa dileklerini sundu.

Yaşanan terör saldırılarının tüm milletimizi ve kurumlarımızı derinden yaraladığını kaydeden İlçe Emniyet Amiri Mutlu Cenkıs heyete teşekkür ederek “Tüm Milletimizin başı sağ olsun. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Emniyet Müdürlüğü’nün ardından İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek ülkedeki terör olaylarıyla ilgili acılarını paylaşan heyete teşekkür eden Jandarma Üsteğmen Kurtuluş Dönük ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dönük, ilçede 101 köy ve kasabanın asayiş ve güvenliğinden sorumlu olduklarını, görevlerini Türk milletine yakışacak şekilde yapmaya çalıştıklarını, Alaca halkının teröre karşı çok duyarlı olduğunu belirterek kendilerine her zaman sahip çıkıldığını kaydetti.

Ziyaret esnasında öğrenciler arasından TSK ve Özel Harekat personel alım sınavlarına müracaat edenlerin olduğunu öğrenen Üsteğmen Dönük; ziyaretlerinden ve hassasiyetlerinden dolayı öğrenci gençlere teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim