CHP Milletvekili Adayları, Alaca İlçe Başkanı İsmail Çimen ve CHP Alaca ilçe teşkilatı tarafından karşılandılar. CHP Alaca İlçe binası önünde davul ve zurna ile karşılanan milletvekili adayları daha sonra burada partililerle seçim üzerine istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Toplantıdan hemen sonra CHP Milletvekili adayları Köse, Polat, Yıldırım ve Tahtasız Alaca esnafını ziyaret ettiler. Esnafın beklentilerini ve sorunlarını dinleyen CHP Milletvekili adayları, 24 Haziran’dan sonra CHP iktidarında Alaca’nın devlet yatırımlarından payını alacağını ve artık üvey evlat muamelesi görmeyeceğini ifade ettiler.

Esnaf ziyaretlerinden sonra Alaca pazar yerinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Milletvekili Adayları, pazarcı esnafı ziyaret ettiler. Pazar esnafını gezerek dertlerini dinleyen adaylar, burada da samimi bir şekilde karşılandı. CHP adayları Pazar ziyaretlerinden sonra İmat Köyü, Alacahöyük ve Eskiyapar köyünde seçim çalışmalarını sürdürdü. CHP’liler köylülerin dertlerini de dinledikleri seçim çalışmaları kapsamında, “Çiftçimiz köylümüz hiç merak etmesin mazot 3.00 lira olacak herkes ekecek biçecek üretim artacak” şeklinde konuştular.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim