Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Aşevi’nde vatandaşlara yapılan yemek dağıtımını yerinde inceledi. Bilindiği üzere Ramazan ayı öncesinde Belediye Aşevi’nden yararlanmak isteyen vatandaşlar için kayıt alınmıştı. Alınan kayıtların ardından hem evlere yemek servisi hem de pide ve Aşevi aracılığıyla günlük sıcak yemek ikramı yapılıyor.

Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, çalışmaları yerinde incelemek üzere Hal içinde yeni açılan yemekhane ve dağıtım merkezini ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Eyvaz, Alaca Belediyesi olarak sorumluluklarının bilincinde olduklarını dile getirerek, 4500 vatandaşın aşevinden faydalandığını söyledi.

Alaca Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Eyvaz, “Aşevinden günlük olarak 3 çeşit sıcak yemek ve 5 bin adet pide dağıtımı yapılıyor. Yaşlı vatandaşlarımız belki buraya kadar yürüyemiyor. O vatandaşlarımıza da sıcak yemek ve pidelerini evlerine kadar götürerek hizmet veriyoruz. Bu sayede hiçbir ihtiyaç sahibi vatandaşımızı mağdur etmiyoruz. İlk haftasını yaşadığımız mübarek Ramazan Ayı’nın tüm vatandaşlarımıza huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim