AK Parti Alaca İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda ilçe halkıyla buluşma programı düzenlendi.

Miting havasında geçen programa AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Milletvekili adayları Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Serap Yıldırım, Alaca Belediye Başkanı Muhammed Eyvaz, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, partililer ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu programda AK Partililer birer konuşma yaparak, 24 Haziran seçimlerine destek istediler.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili ve Milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Alaca halkının her seçimde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu ifade ederek, “Alaca yine bize sahip çıkacağından hiç şüphemiz yoktur” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gönlünde Çorum'un apayrı bir yerinin olduğunu, tüm Çorum halkına selam söylediğini kaydeden Ceylan, “Dün gece yarısı Cumhurbaşkanımız beni telefonla aradı. Aramasının sebebi ise Çorumlu bir teyzemizin mektup yazması ve derdini anlatması. Siz düşünün şimdi milletinin derdiyle dertlenen bir Cumhurbaşkanını yok etmek ve akabinde Türkiye’yi parçalamak istiyorlar” dedi.

Konuşmasında 24 Haziran seçimlerini de değinen Ceylan, “Sizlerin destekleri ile bizi bölmeye ve parçalamaya çalışanları sandığa gömeceğiz” diye konuştu.

“Şehitlerimizin kanı ile yoğrulmuş bu vatanımızı bölmek için her çirkin oyunu oynuyorlar” diyen Ceylan, “Hainlerden temizlenmiş olan ordumuz şuanda tarih yazıyor. 24 Haziran’da da sizlerin destekleriyle ülkemizde bulunan bütün hainleri temizleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ceylan ve beraberindekiler ilçe halkını selamlamasıyla program sona erdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim