Belediye Başkanı Zeki Gül ziyarette yaptığı açıklamada, Çorum’u ilçeleriyle beraber müreffeh kentler seviyesine getirmek için çalıştıklarını belirterek, “Halil İbrahim Başkanımızla geçmişte kader birlikteliğimiz oldu. Siyasetin ötesinde bir dostluğumuz da var. Yeni seçilen AK Parti Alaca İlçe Başkanı Şaltu’ya, yönetim kurulu üyelerine ve AK Parti Alaca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Yundam’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu ise, “Belediye Başkanımız Zeki Gül sürekli teşkilatların içerisinde yer alan birisi olarak bugünlere kadar geldi. Daha önceden aldığı görevlerin üstesinden gelerek çok başarılı hizmetler yaptı. Bu hizmetlerin Belediye Başkanı olduktan sonra daha da artacağına yürekten inanıyor, AK Parti Alaca teşkilatım adına yeni görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

DAŞDAN’DAN BAŞKAN

GÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkanı Ercan Daşdan da Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Zeki Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Daşdan’a teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim