Şampiyonluk yarışında beklenilenden erken havlu atan Çorum Belediyespor, Play-Off için en güçlü adaylar arasında yer alıyor. 3 maçı kalan Çorum Belediyespor’un Play-Off’tan da olsa 2.Lig’e yükselme şansı bence azımsanmayacak kadar yüksek.

Şu bir gerçek ki, Çorum Belediyespor, sezonun ilk yarısındaki kadro kalitesi daha yüksek olmasına rağmen, Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın takımın başına geçmesinden sonra ikinci yarıda daha başarılı sonuçlar alıyor. Sezonun ilk yarısındaki kadro ile başarılı olamamak, olmaktan daha zordu. Maalesef Serdar Bozkurt ve ekibi zoru başardı. Eğer Belediyespor bugün şampiyonluk yarışının içerisinde değilse bunun birinci sorumlusu Serdar Bozkurt ve ekibidir. Tabi, onun saçmalıklarına göz yuman ilgililer de en az onlar kadar sorumludurlar. Her sezon olduğu gibi yine “keşke” desek de, çıkmayan candan umut kesilmez diyenlerdenim. Belediyespor kalan 3 maçında gerekli puanları alırsa ki, ben alacağına inanıyorum, Play-Off’tan da olsa 2.lig hedefine ulaşabilir. Bunun için, başta Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve yönetim olmak üzere camianın da en az teknik heyet ve futbolcular kadar inanması lazım.

Sezon öncesinde yapılan planlamada hedef direkt 2.Lig’e çıkmaktı. Play-Off başarı olarak sayılmıyordu. Bugün de öyle. Takım belki şampiyon olarak 2.lige çıkamayacak ama Play-Off’tan da olsa yeni sezona yeni statta 2.lig takımı olarak girebilir.

***

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Çarşamba günü düzenlediği basın toplantısında, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları spor yatırımlarını açıkladı. 8 Yıllık süreçte gerçekten de tesis bakımından Çorum’un çehresi değişti. Yapımı süren ve proje aşamasında olan tesislerin de hizmete açılması Çorum’un uzun süre ihtiyacını karşılayacak. Başkan Külcü ve ekibine teşekkür ediyorum.