24 NİSAN, SOYKIRIM SUÇLUSU ERMENİLERİN YALAN SÖYLEME GÜNÜDÜR

On sekiz yılda bu mesele hakkında beş kitap yazdım, beş broşür dağıttım. Son kitabım–°∞TARİHİ İNKAR EDEN SOYKIRIM SUÇLUSU MİTOMANİK DİASPORACI ERMENİLER°±- Kasım 2019’da ikinci baskı olarak çıktı. Bu eser 172 kaynaktan yararlanarak yazılmıştır. Özeti kesin ve nettir:

SOYKIRIM YAPAN ERMENİLERDİR.

Biz yıllardır hep millî bayramlarımızı ve zaferlerimizi anarız. Türkler kötü günlerini anmazlar. Biz acılarımızı, bize zulüm yapanları çocuklarımıza anlatmayız. Çocuklarımıza kimseyi düşman olarak aşılamayız. Bu yüzdendir ki Balkanlarda Bulgar ve Yunanların; Kafkaslarda ve Anadolu’muzun içinde Ermenilerin Türk Milletine yaptıkları SOYKIRIMI, ZULMÜ VE VAHŞETİ anlatmadık. Bizim büyüklerimiz 120 yıl sustu. Ders kitaplarına koymadı. O vahşiyane cinayetleri anmadılar.

Ne yazık ki karşımızdaki (düşmanlar demiyorum) Avrupa ve Ermeniler 120 yıldır iğrenç bir yalanı sürdürdüler. NEREDE TÜRK SOYKIRIMI YAPTILARSA VE NEREDE KAÇ TÜRK VEYA MÜSLÜMAN ÖLDÜRDÜLERSE, dünya basınına tam tersine otuz misli, kırk misli, elli misli rakamla °∞TÜRKLER ERMENİLERİ ÖLDÜRDÜ°± diye haber yaptılar. Toplam Anadolu Ermenileri 1.210.000 iken, 1.5 milyon Ermeni öldürüldü diye dünyayı kandırdılar. Üstelik bu iğrenç yalanı bıkmadan, usanmadan, utanmadan, her yıl ve her ay mutlaka ve mutlaka andılar. Hem de savaş tamtamları çalarak. Hem de okullarında Türk Bayrağını çiğneme törenleri yaparak.

PEKİ BİZ NE YAPIYORUZ?

Geri kalmışlığımızın cezasını çekiyoruz. Nasıl mı?

O tarihlerde İstanbul’da 38 matbaa vardır. 34’ü Ermeni ve Rumlara aittir. Türklere ait dört matbaa vardır. Onlar da Ermeni ve Rumların demode ve eski diye Türklere sattığı ikinci el matbaalardır. Bu matbaaların eskiliği bir yana matbaa malzemelerini satanlar da Ermeni, Rum ve Yahudi’dir. Türklere kâğıt, mürekkep ve diğer malzemeleri satmazlar. Bitti derler, yok derler, vermezler. Böylece Türkler dünyaya gerçeği iletemezler. Avrupa sürekli Ermeni gazete ve mecmualarını kaynak göstererek haber yapar. Hatta çoğu zaman biraz da Avrupa basını şişirerek haber yapar. Senelerce durmadan TÜRKLER ERMENİLERİ KESİYOR haberi ile Dünya kamuoyunun beynini yıkadılar. İşte o beyin yıkamanın cezasını bizler bugün hâlâ çekiyoruz.

Bu kasıtlı yalanların o tarihte ne işe yaradığını izah etmeme gerek yok. Savaşlarda yalan ve propaganda silâh gibidir. Hatta toplum psikolojisi açısından silahtan daha fazla etkilidir. Bu etkinin bu gün dünyada tepkisi nedir ve nasıldır biliyor musunuz?

Türkiye, Azerbaycan ve Kıbrıs yüz milyon Türk eder. Biz yarın 23 NİSAN MİLLİ HAKİMİYET VE ÇOCUK BAYRAMI’nı kutlayacağız. Üç–beş Türk devletinden başka dünyada hiçbir ülke bunu haber bile yapmayacak.

AMA!

Yarından sonra 24 Nisan’da, 3,5 milyon Ermenistan’ın asılsız ve uydurma yalanını üzerine hiiiiç vazife olmadığı halde Amerika Cumhurbaşkanı sanki Allahın emri gibi illa anacak. °∞TÜRKLER 1915’DE 1.5 MİLYON ERMENİ ÖLDÜRMÜŞTÜR. BU ASRIN FELAKETİDİR°± diyecek. Bu haber 198 ülkede haberlerde söylenecek.

Biz de °∞’OH OH! YİNE SOYKIRIM DEMEDİ’°± diye 24 Nisan’da da ikinci kere çocuk bayramı yapacağız(!)

*

NOT: YARIN SON KİTABIMDAN ALINTI YAPARAK SOYKIRIM SUÇLUSU ERMENİLER HAKKINDA KISA VE ÖNEMLİ BİLGİLER SUNACAĞIM.