Yazıya sonunda söylenecek bir sözü başta söyleyerek başlıyorum, HERKES KAŞIĞI YAPAR DA SAPINI ORTASINA GETİREMEZ.

 (18-19-20 Mayıs 2012 tarihlerinde yapılan Bahar Konserlerinin davetiyeleri Çenesizler ailesine 20.05.2012 Pazar akşamı için verilmişti.)

Sayın Şef her yıl biraz daha ustalaştığınızı, her sene daha da güzelleştiğinizi müjdeliyorum.

Ulusal kanallarda konser veren çeşitli toplulukları zaman zaman izliyoruz. Şimdi bizim bu koromuza onlarla yarışacak durumda demek doğru olmaz, sizler bir basamak daha yukardasınız.

Koronun sunucusu Sayın Efsun As profesyonel sunucuları aratmayacak duruma geldi.

Çorum halkı da sizinle birlikte senelerin verdiği bir tecrübeye ulaştı ve çok seviyeli bir dinleyici topluluğu oldu. Onların desteği sizin de bu özverili çalışmalarınız bu günlere getirdi hepimizi. Sesiniz nefesiniz var olsun efendim.

Ağabeyim İlhan Çenesiz de ilk defa bu yıl izledi konseri. Kendisinin koyduğu teşhis şahaneydi, “Ciddiyetle sevimliliğin bir arada olduğu bir konserdi” diyor.

Ağabeyim, torunu Emre Çenesiz, nişanlısı ve nişanlısının annesi de konseri izlediler. Konseri ÇOK BEĞENDİKLERİNİ VE BUNUN BİR İLTİFAT OLMADIĞINI VE GÖNÜLDEN SÖYLEDİKLERİNİ DE BEYAN ETTİLER.  Şahane bir gece geçirdik dediler.

Dünyada bir Türkiye var, Türkiye de bir Çorum var. BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM.

Kiremitçilerde bir söz vardır, “Ekmeğin iyisi hamurdan, kiremidin iyisi çamurdan olur” diye. Konserin yapıldığı akşamdan 10 gün kadar önceydi korunun çalışmalarını izlemeye gitmiştim, ( 6 aydır haftada 2 gece çalışıyorlardı) “Sayın şef çok ustalaşmışsınız” dedim. Kendisi bana, “MALZEME İYİ” DEMİŞTİ.

Evet, koronun bütün elemanları çok çok iyi. Bizlere şahane bir gece geçirmemizi sağlayan sizlere kısacası emeği geçen herkese candan teşekkürler ediyoruz.

Kulaklarımızın pası silindi. Sıhhat afiyetle NİCE BAHAR KONSERLERİNE diyorum.

MÜHİM NOT: Yollara hız kesmek için yapılan setlerin başlarından, 15-20 cm kısımlara bu setlerden yapılmazsa çok iyi olur. Çünkü başlarda bu boşluk olmayınca yağmur suları vs. birikiyor ve buralarda biriken suları da arabalar insanlara sıçratıyor.

Saygı ve sevgilerimle.